Contacteer ons

Registreer jouw merk volledig zelf online…

En als je vragen hebt, dan zijn we er voor je en kan je deze altijd stellen.

Bekijk ons team
Klik voor online registratie

Stuur een berichtje

Wat anderen ons vragen…

Wat zijn de kosten van een merkregistratie?

De kosten van een merkregistratie zijn afhankelijk van het aantal klassen dat je nodig hebt; de beschermingsomvang van het merk dus. In welke landen je wilt registreren en of je kiest voor nationale of internationale registratie.

Ben ik mijn geld kwijt als mijn merk geweigerd wordt?

Nee, wij bieden een volledige garantie voor weigering van merken op onderscheidend vermogen. Wordt jouw merk op die gronden geweigerd, dan krijg je gratis een nieuwe merkaanvraag waarbij we adviseren om het merk wel te laten slagen.

Hoe lang duurt het registratieproces?

De duur van het registratieproces is afhankelijk van de vraag waar je wilt registreren. In de Benelux duurt de hele procedure 2,5 tot 3 maanden. In de EU is dat 4 tot 8 maanden en internationaal kan dat wel een jaar duren.

Maar je hoeft hier niet van te schrikken. Na afloop van de registratie als het merk wordt ingeschreven, krijg je gewoon met terugwerkende kracht bescherming vanaf de dag van het depot.

Is een wereldwijde merkregistratie mogelijk?

Ja, dat kan. Maar het kost tonnen tot miljoenen. Dit komt omdat buiten de Benelux en EU per land moet worden aangevraagd. Daarom begint eigenlijk elke organisatie met een registratie in de Benelux of EU om bij proof of concept uit te breiden naar andere landen waar bescherming nodig is.

Als je al actief bent in landen buiten de Europese Unie, dan is het natuurlijk wel belangrijk om hier meteen het merk aan te vragen.

Hoe kan ik mijn merk bewaken tegen merkinbreuk?

Merkbewaking is onze unieke software die ervoor zorgt dat je op tijd kunt optreden tegen andere partijen die merkinbreuk plegen door identieke of gelijkaardiger merken aan te vragen waarmee ze voor verwarring zorgen.

Het is belangrijk om je merk te bewaken, omdat er maar een periode van 2 tot 3 maanden is waarbinnen je bezwaar kunt maken. Doe je dit niet, dan worden dergelijke merken gewoon ingeschreven.

Als je dan later een doorhalingsactie wilt starten, ben je gemiddeld meer kwijt dat 15 jaar merkbewaking. Ook weet je nooit zeker of een doorhalingsactie slaagt.

Om die reden kiest 97% van de organisaties voor merkbewaking.

Hoe ontdek ik of mijn merk beschikbaar is?

Voordat je een merk aanvraagt, is het belangrijk om te ontdekken of er nog geen merken zijn met oudere rechten. Hiervoor bieden we altijd een gratis identiek merkonderzoek aan.

Met verdiepend onderzoek krijg je ook inzicht in gelijkaardige merken en daarom raden we dit altijd aan.

Deze organisaties gingen je voor...

ing
total energies
getir
iriscare

Maak kennis met ons team

Onze specialisten stellen zich graag aan je voor, zodat je altijd weet wie je voor je hebt als je met  ons belt of mailt... Wel zo prettig!

Amanda van Werkhoven

Amanda van Werkhoven

Merkengemachtigde

Tycho Adriaans

Tycho Adriaans

Merkengemachtigde

Marieke Huysmans

Marieke Huysmans

Merkengemachtigde

Dennis Wilke

Dennis Wilke

Merkengemachtigde

Juan Weijers

Juan Weijers

Merkenspecialist

Maarten Koolen

Maarten Koolen

Merkengemachtigde

Lisa de Jong

Lisa de Jong

Juridisch administratief medewerker

Frank Schouten

Frank Schouten

Paralegal

Peter Paauw

Peter Paauw

Finance