Over ons

Graag leggen we je uit wie we zijn en welke

professionals jouw registratie verzorgen….

 

Deze organisaties gingen je voor...

ing
total energies
getir
iriscare

Maak kennis met ons team

Onze specialisten stellen zich graag aan je voor, zodat je altijd weet wie je voor je hebt als je met  ons belt of mailt... Wel zo prettig!

Amanda van Werkhoven

Amanda van Werkhoven

Merkengemachtigde

Tycho Adriaans

Tycho Adriaans

Merkengemachtigde

Marieke Huysmans

Marieke Huysmans

Merkengemachtigde

Dennis Wilke

Dennis Wilke

Merkengemachtigde

Juan Weijers

Juan Weijers

Merkenspecialist

Maarten Koolen

Maarten Koolen

Merkengemachtigde

Lisa de Jong

Lisa de Jong

Juridisch administratief medewerker

Frank Schouten

Frank Schouten

Paralegal

Peter Paauw

Peter Paauw

Finance

Ons verhaal

Een merk aanvragen kun je eenvoudig online doen via onze tool. Maar daarbij is het dan wel zo lekker als je zeker weet dat een professioneel team van merkengemachtigden je hierbij begeleidt als dat nodig is. Je kunt online de klassen bepalen voor de bescherming van je merk, maar het is wel lekker als die beschermingsomvang nog verder wordt geoptimaliseerd voor de beste bescherming.

Daarom hebben we onze garanties. Je kiest ervoor om alles volledig zelf te doen online, maar mocht je hulp nodig hebben of willen dat er een professional met je meekijkt, dan staan we altijd tot je beschikking.

Wat we doen

Online bescherming van je merk aanvragen, zorgt ervoor dat je snel en voordelig je merkregistratie kunt regelen. Om ervoor te zorgen dat je met zekerheid kunt registreren, hebben wij de nodige garanties:

  • niet goed, geld terug
  • fixed fee
  • gratis merkonderzoek
  • voor elk land wereldwijd
  • volledige begeleiding

Wat kan je verwachten van ons?

Geen kleine lettertjes

We zijn volledig open over alle opties en tarieven die daarbij horen. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en wat de kosten zijn voor jouw merkaanvraag, het beheer van jouw merk, optimaliseren van de beschermingsomvang of voeren van verweer bij bezwaar.

Volledige garantie

Wij bieden volledige garantie voor elke merkaanvraag. Als uit ons vooronderzoek blijkt dat jouw merk niet beschikbaar of onderscheidend genoeg lijkt te zijn, dan krijg je direct je geld terug. Ook kunnen we adviseren om een aanpassing te doen, zodat het wel onderscheidend is.

Vertrouwd en ervaren

Je vindt bij ons opgeteld meer dan 50 jaar ervaring binnen het merkenrecht. Naast deze ervaring zorgen we er ook voor dat we speciale vervolgopleidingen volgen waardoor onze kennis altijd volledig up-to-date is.

Gratis onderzoek

Voordat we indienen doen we altijd gratis een identiek onderzoek, zodat je weet of er merken zijn met oudere rechten dan jij. Daarnaast raden we altijd vediepend onderzoek aan, zodat je breder inzicht krijgt in gelijkaardige merken en een goede afweging kunt maken van de kansen.

Online je merk registreren in 3 stappen?