Merk verlengen

Je merk verlengen doe je online in 1 minuut…

 

NU STARTEN
Z
Registratie bij officiële instantie
Z
Alle kosten inbegrepen
Z
Gratis merkonderzoek
150.000 onderzoeken voltooid
1500+ merken per jaar
Best beoordeeld in België
merk verlengen

Hoe kun je jouw merk verlengen?

Je merk verlengen doe je door te controleren of alle gegevens nog juist zijn. Dus of het adres nog correct is en of de bijvoorbeeld de merkhouder nog dezelfde is. Als dat niet het geval is, dan moet dit worden aangepast en wellicht zelfs een akte van overdracht worden opgesteld om het merk te kunnen vernieuwen.

Verlenging van je merk regel je heel eenvoudig online. Verlengen van de merkregistratie gebeurt door online de stappen te doorlopen en aan te geven om welk merk het precies gaat. Dit kan door het inschrijvingsnummer of het merk in te vullen.

Waarom zou je jouw merk verlengen?

Als je jouw merk verlengd, dan is het weer voor een periode van tien jaar beschermd. Soms wordt gedacht dat een nieuwe registratie goedkoper is. Dit is niet het geval. Ook verlies je dan de opgebouwde rechten over de periode dat het merk geregistreerd is geweest. Dat kunnen tientallen jaren zijn.

Wellicht belangrijkste reden om te vernieuwen is dat je opnieuw de registratieprocedure moet doorlopen als je jouw merk laat vervallen. Goede kans dat er in de afgelopen tien of tientallen jaren merken zijn bijgekomen die dan bezwaar maken tegen jouw nieuwe merkaanvraag waardoor nieuwe registratie van je merk niet slaag en het merk niet kan worden ingeschreven.

Waar moet je jouw merk vernieuwen?

Je moet je merk vernieuwen in de landen waar het geregistreerd is, maar je kunt er ook voor kiezen om niet te vernieuwen in alle landen. Het kan voorkomen dat je in enkele gebieden niet meer actief bent. Je kunt er dan voor kiezen om de registraties aldaar te laten verlopen.

Belangrijk om te weten over vernieuwen van je registratie

Gedurende de periode dat het merk geregistreerd is, zijn wellicht veel zaken veranderd. Zo kan een andere organisatie merkhouder zijn geworden en ook kunnen adressen gewijzigd zijn. Check daarom voordat je het merk gaat verlengen of:

  • Merkgebruik correct is
  • Merkhouder dezelfde is
  • Adres niet is gewijzigd
  • Waren en Diensten nog volstaan

Onze diensten

R

Wat is inbegrepen

R

Hoe werkt het

R

Kostprijs

  • In 1 minuut te berekenen
  • Voor elk land wereldwijd
  • Met de gratis fee calculator

Wat kan je verwachten van ons als we je merknaam registreren?

Geen kleine lettertjes

We zijn volledig open over alle opties en tarieven die daarbij horen. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en wat de kosten zijn voor jouw merkaanvraag, het beheer van je merk, optimaliseren van de beschermingsomvang of voeren van verweer bij bezwaar.

Volledige garantie

Wij bieden volledige garantie voor elke merkaanvraag. Als uit ons vooronderzoek blijkt dat jouw merk niet beschikbaar of onderscheidend genoeg lijkt te zijn, dan krijg je direct je geld terug. Ook kunnen we adviseren om een aanpassing te doen, zodat het wel onderscheidend is.

Vertrouwd en ervaren

Je vindt bij ons opgeteld meer dan 50 jaar ervaring binnen het merkenrecht en bescherming van het intellectuele eigendom. Naast deze ervaring zorgen we er ook voor dat we speciale vervolgopleidingen volgen waardoor onze kennis altijd volledig up-to-date is.

Gratis onderzoek

Voordat we indienen doen we altijd gratis een identiek onderzoek, zodat je weet of er merken zijn met oudere rechten dan jij. Daarnaast raden we altijd vediepend onderzoek aan, zodat je breder inzicht krijgt in gelijkaardige merken en een goede afweging kunt maken van de kansen.

Andere diensten

Merkbewaking

Voorkom merkinbreuk door andere partijen met gelijkaadige merken

Merkonderzoek

Krijg inzichtelijk welke oudere merken bezwaar kunnen maken

Modelrecht

Bescherm ontwerpen, vormen, designs en tekeningen

Merk verlengen

Voorkom dat de door jou opgebouwde rechten verloren gaan

Logo registreren

Registreer je naam in combinatie met logo of ga voor een beeldmerk

Slogan registreren

Bescherm je slogan, pay-off of tagline door het te registreren als merk

Idee vastleggen

Verkrijg een officieel bewijs met datumstempel voor jouw idee

Artiestennaam vastleggen

Bescherm je naam als artiest voor muziek en platforms als Spotify en Soundcloud

Merkinbreuk

Treed op tegen andere partijen die voor verwarring zorgen met jouw merk

Wat zijn de kosten van het verlengen van je merkregistratie?

De kosten van het verlengen van je merkregistratie zijn afhankelijk van twee factoren, namelijk:

  1. In welke landen wil je vernieuwen?
  2. In hoeveel klassen wil je vernieuwen?

Ook moet goed gekeken worden naar het antwoord op de vraag of het gaat om nationale registraties in bijvoorbeeld de Benelux of EU. Of dat het gaat om internationale merkregistratie.

078 482093

Contacteer ons als je vragen hebt…